sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Tervehdys Nuorisoseuran vanhoille ja uusille jäsenille!

Seuran vanhoille ja uusille jäsenille hyvää uutta toimintavuotta ja voimia uusiin haasteisiin niin kodeissa kuin alueen monissa yhdistyksissä!

Meitä kaikkia puhuttavat nyt moninkertaistuneet energialaskut edellisiin vuosiin verrattuna. Tulevaisuus niiden suhteen pysynee pitkään epävakaana. Varauduimme jo syksyllä tähän talveen ja säädimme Koijärvitalon termostaatteja ja tehostimme kaikkia osaamiamme energiankulutuksen säästötapoja. Johtokunnan kokouksessa 12.1. päätimme muuttaa toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen pörssisähköön. Lisäksi tarkastamme lämpimän käyttöveden ja lattialämmitysten säädöt ja laitteiden kunnon asianmukaisiksi. Talomme ei vaatine korjauksia tänä vuonna ellei tule yllätyksiä.

Talon vuokraustoiminta tietenkin jatkuu. Tilojen vuokraus on tärkein tulomme jäsenmaksujen ohella. Ilmoitamme tapahtumista, toiminnasta ja talkoista kylien ilmoitustauluilla, seuran omilla verkkosivuilla ja mahdollisella Kakry:n keltaisella tiedotteella. Aikaistamme tämän jäsenkirjeenkin lähettämistä, jotta saisimme seuran tilille kaikki vuoden 2023 jäsenmaksut kevään aikana.

Jäsenmaksu oli päätetty nostaa jo syyskokouksessa lähemmäksi valtakunnallista tasoa eli 20 euroon aikuiselta. Lapset ovat edelleen ilmaisia.

Kojon Nuorisoseuran tili: FI97 5025 5040 0006 62. Maksajan nimi/nimet viestikenttään ja maksun aihe. Sydämellinen kiitos tuestanne! Kaikki jäsenet ovat tervetulleita toimintaan!

Tiedot ja tilojen vuokraus: kojonns.blogspot.fi tai Koijärvitalon emäntä kaija.pajulampi(at)gmail.com tai p. 040 7598047.

Tervehtien johtokunta: Esko Iso-Pietilä, Piia Jokinen siht, Otto Laine, Perttu Lähteenkorva, Matti Mattila pj, Aila Ojanperä, Kaija Pajulampi vpj, Ritva Pulli, Leila Siukola-Turpeinen, Arttu Vähä-Pietilä